Engasjerte og aktive deltakere ga bra Trener-1 kurs i Sandvika!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 31. Jan 2024

Litt snø ga ingen demper på læringsgleden.


 

Over og under: Bildene er fra uteøkten lørdag der kursdeltakerne bl.a. skulle vurdere veivalg og hvordan de kan tilrettelegge og veilede yngro-løpere.

 

Det ble en flott kurshelg i Sandvika med 11 engasjerte og aktive kursdeltakere, kunne Kari Christiansen, trenerutvikler på trener-1, fortelle.

Det var en fin miks av juniorer og noen voksne som alle bidro til gode diskusjoner og erfaringsdeling på del 2 i kurset.

 

Deltakerne hadde gjennomført hjemmeoppgaven i løypelegging/treningsøkt for ulike nivå og det ble gode gruppediskusjoner og deretter presentasjon av noen oppgaver i plenum. 
 Denne kurshelgen hadde i tillegg fokus på trener- og veilederrollen, nivåstigen o-teknikk med overgangen fra C til B nivå, fysisk trening for unge, vekst og utvikling og skadeforebygging.         

Teori, gruppearbeid og diskusjoner foregikk på Tyrvings klubbhus mens praktiske økter ble gjennomført på nærkart på Kalvøya og på sprintkart i Sandvika sentrum med snødekt underlag . Kursdeltakerne praktiserte bl.a. parvis med skygging og dirigerings-o, vurdering av veivalg og bruk av kompass.  
 De ledet skadeforebyggende oppvarmingsøvelser med en påfølgende fartsfylt økt med innlagt caps-o.  Nå gjelder det videre å praktisere kunnskap, lærdom og gode tips i egen klubb.    

 

Neste mulighet for å delta på et trener-1 kurs er på Stange sør for Hamar der vi starter opp kurs den 17.-18. februar.

Se innbydelse og påmeldingsinfo her:  https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5325

NB! Påmeldingsfrist 2. februar kl 23:59


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.