Teoretisk test

Postet av Norges Orienteringsforbund den 29. Sep 2023


På denne side finner du link til den teoretiske testen.

Det vil gjennomføres 2 tester i løpet av hver konkurransesesong (vår/høst). Testen legger ute på eventor i en uke (Vårtest 2017 frem til torsdag 14/6 2017 kl. 23:59).

I denne perioden kan O-Norge teste sin tekniske kompetanse 1 gang. En vil fortløpende få vite om en svarer riktig, men først etter at fristen er løpt ut, vil en få tilgang til sine svar igjen. Disse blir sendt på mail til trener og utøver.

Testen består av 32 spørsmål fordelt på 4 kategorier (Veivalg/gjennomføring/forenkling/karttegn), igjen er disse kategorier delt inn i 3 nivå (B-nivå/A-nivå/E-nivå).

Før testen starter skal deltakeren definere sitt nivå. Etter dette starter testen med 8 B-nivå spørsmål, så 16 A-nivå spørsmål og til slutt 8 E-nivå spørsmål.

Alle deltakere får mulighet å svare på alle spørsmål, men B-nivå deltakere kan kun score poeng på B-nivå spørsmål. A-nivå deltakere kan kun score poeng på B-nivå og A-nivå spørsmål. E-nivå deltakere kan score poeng på alle 32 spørsmål.

Forventet tid for testen er 30 min. altså ca. et 1 min pr. spørsmål. Det er ikke tanken at en skal sitte lenge å telle og regne, men svare forholdsvis raskt ut ifra sitt nåværende nivå.

Vi ber deltakere utvise «fair play», og ikke gi videre informasjon til de som ikke har tatt testen.

DUMMYTEST:

Her kan du prøve et par spørsmål for å få en ide om hva testen går ut på:

Dummytest

 

SELVE TESTEN:

Er du klar for testen? Frist for å dette er torsdag 14/6 2017 kl. 23:59!

 

Test vår 2017

 

Lykke til

NB! Vi forstår orienteringsteknisk kapasitet er komplekst å måle og vi vil understreke at ingen resultater må stå alene som et entydig svar på nivået utøveren innehar. Svarene fra testene må nøye analyseres sammen med en kompetent person før det blir dratt en konklusjon.

 

 

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.