SKOLE OG REKRUTTERING

O-SKOLEN
SKOLEORIENTERING.NO
WORLD ORIENTEERING WEEK
SKOLE- OG REKRUTTERINGSPROSJEKTET

O-skolen

Dette er Norsk Orienterings nettside for orientering i skolen. Vi ønsker at alle elever skal få mulighet til å oppleve orienteringsglede gjennom mestring, naturopplevelse og fysisk aktivitet!

Besøk siden

Aktivitetsbanken

I aktivitetsbanken finner du mange forslag til øvelser, treningsøkter og treningsperioder for en rekke forskjellige idretter. I tillegg til treningsforslag for de spesifikke idrettene har vi også mange generelle øvelser som passer uavhengig av idrett.

Besøk siden

Nettkurs

Det er laget noen såkalte nettkurs for teoretisk opplæring i orientering.

Dette kan være en god innføring, og link til dette finner du nedenfor.

Besøk siden

Skoleorientering

På nettportalen for skoleorientering finner du mer enn 1 200 skolekart som kan brukes til opplæringsformål både for klubb og skole.

Besøk siden

Verdens Orienteringsuke

Verdens Orienteringsuke (World Orienteering Week - WOW) arrangeres hvert år av det internasjonale orienteringsforbundet (IOF), første gang var 11. mai 2016 med stor suksess og over 250 000 deltakere i mer enn 80 land. Da under navnet World Orienteering Day. Fra 2024 bærer denne aktiviteten World Orienteering Week (WOW) og den arrangeres fra 18. - 26. mai 2024.
 

Hovedmålet med tiltaket er å gi flest mulig barn og unge i hele verden spennende og inspirerende orienteringsopplevelser og å gjøre idretten kjent for flere. 

Besøk siden