Digitale kompetansekvelder i uke 44 og 45 med et rikholdig program – meld deg på!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 29. Sep 2023 

Norges Orienteringsforbund inviterer til webinar på ukekvelder i perioden 30. oktober til 9. november der målet er å gi inspirasjon og kunnskap og styrke våre felles mål om økt aktivitet og utvikling i orientering.


Målgruppen er ungdom og voksne fra alle klubber og kretser, både nye og erfarende som er glad i orientering.


Tidligere år har vi hatt en fysisk kompetansehelg på høsten. I år blir altså tilbudet to uker med muligheter for å delta på digitale seanser på kveldstid.

Det er et rikholdig og variert program med totalt 16 ulike webinar fra mandag til torsdag i hver av de to ukene.  Det vil være to parallelle webinar hver av kveldene slik at vi håper å dekke et bredt spekter av interesser. Seansene har en varighet fra 1-2 timer og foregår på teams.  

Temaene spenner vidt fra rekruttering, ungdomssatsing, helse og kosthold, skadeforebygging, turOrientering, inkludering alle, arrangement, mentale ferdigheter, analyseverktøy, sprint-O, sykkel-O, ski-O, mentorprogram kvinner, utviklingstrapp til å høre idrettspresident  Zaineb Al Samarai om viktige tema innen idretten og orientering.

 

Programmet for kompetansekveldene kan du lese i sin helhet:  her

 

Påmelding gjøres her:  https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5282  

  • Vi oppfordrer til påmelding før 28. oktober, men mulig med påmelding senere.
  • Lenke til teams blir sendt ut kl. 12.00 samme dag som aktuelt webinar foregår og man må da være påmeldt før dette tidspunkt.     

 

Deltakelse er gratis!

 

Spørsmål om Kompetansekveldene: lene.kinneberg@orientering.no

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.