Young Leader Academy 2024!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 8. Jul 2024

Deltakelse under Italiensk 5-dagers kombinert med nyttige foredrag og god erfaringsutveksling.


Over og under: Alle deltakerne på samlingen i Italia.


For andre gang ble Young Leader Academy (YLA) arrangert av (Det Internasjonale Orienteringsforbundet) IOF. Denne gangen var samlingen lagt til Trentino, mer spesifikt Andalo og Fai della Paganella. YLA var lagt sammen med løpene «5-days of Italy» i perioden 29. juni – 06. juli. Det var totalt 25 deltagere fra 11 ulike land. I tillegg var det fire ledere. 

Norge var godt representert med Kaja Samuelsen Skiri (NTNUI) og Erlend Aune (Byåsen IL) som deltagere og Sigrid «president» Vehus Skjerve (NTNUI) og Jörgen Mårtensson (Modum OL) som ledere.

Dagene besto av o-løp på formiddagen, deretter foredrag på ettermiddag og kveldstid. 

I løpet av uka var det foredrag om arrangement, løypelegging, karttegning, trenerrollen, fysioterapi, bærekraft, Si brikker og labyrint orientering. Foredragsholderne var erfarne ledere som Gabrielle Viale, Ulu Aeschlimann og Martin Krause. 

Arrangørene av «5-days of Italy» var veldig profesjonelle og sørget for et fantastisk arrangement. De delte gledelig sine erfaringer, ga tips for å arrangere store flerdagers o-løp og var veldig behjelpelige med alt mulig. 
 
 «5-days of Italy» ba også på en rekke spennende og krevende løp i Dolomittene. Der ble både klatre- og utforegenskapene satt på prøve.

I løpet av samlingen ble det knyttet kontakter og utvekslet veldig mange erfaringer om hvordan orientering funker i forskjellige land.


Under: De norske deltakerne.Under: Kart fra Model Event.


Under: Fra et av foredragene.


Under: Kart fra løpene.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.