Kvist-Kvaset onsdag 1. mai 2024!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 26. Apr 2024

Kvistkvas-troféer til dem med de beste ti’er: Kvistkvas-lue er premien og lueælj til nummer én igjen.

Terrenget er ei måsamyr så flatt som det er muli’. For øvrig kjappe stier og bush du har/tar det kult i. Mer om løypa vil vi ikke røpe, men på og langs dyrka mark (ikke skravert!) skal ingen løpe! På rødkryssa vei og i hage løper bare sleipe fisk. Det lønner seg ikke – og det blir DISK!

Det er mange som bruker skogen her på tur. Ta hensyn (på broer og stier) så blir ingen sur. Passering av samling tre snuske-poster igjen på sjølve «åsen Ås» - på «Ramlapinnen». Fra siste post –hold travet rent! Kartet levéres– pent! Stemple i MÅL – og veksle med høy-fem over tau med nestemann som løper som en bjønnsprengt sau, Nestemann tar før det kart i rull somt er hengt opp.

Ta riktig kart - det er ditt ansvar: ROTEKOPP ! og som først har NULLA BRIKKA – Ikke tull!

Vi gjentar: HUSK Å NULL!! (nullebukk ved veksling). Etter mål og veksling – og dette er viktig Fortsett til brikke-avlesing så blir tida riktig.

For den som leste dette…. men skjønte ingenting, så har vi klokka 13.00 eksempelveksling.  Når allting er over, og svetten har klaka, føttene sover, og du har spist kaka, da samles vi om o-livets mest klassiske verdier: 

Kvistkvas-troféer til dem med de beste ti’er: Kvistkvas-lue er premien og lueælj til nummer én igjen.

Vi ønsker av vårt kondis-digre hjerte. En dag med spenning, fart og kroppslig smerte. Og om du satt litt fast i myra – husk at neste vår: Vi møtes nok kanskje engang til dyst når kvist-knekk-starten går.

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.