Livelox ny sponsor for Norsk Orientering!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 19. Des 2023


Over: Alexander Kjær og Øystein Hildeskor var nylig på landslagets oppstartsamling og fortalte om samarbeidet. 


Norges Orienteringsforbund og Livelox AS har inngått samarbeidsavtale der merkevaren Livelox blir sponsor for Norges Orienteringsforbund.  

Livelox er leverandør av nettbasert analyseprogramvare for orientering. Programmet gir visualisering av GPS-spor og rutevalg fra orienteringsløp på en brukervennlig og engasjerende måte, både under løp og etterpå. Det er med andre ord en høyst relevant samarbeidspartner for Norsk Orientering! 

De fleste o-løpere i Norge er kjent med Livelox fra før, siden de aller fleste konkurranser i vår terminliste Eventor er satt opp slik at løperne kan laste opp sitt spor til Livelox etter løpet. De som abonnerer på tjenesten kan sammenligne sitt eget spor med de andre i samme løype. Livelox gjør det mulig å sammenligne ikke bare hele løypa, men også enkeltstrekk eller kortere sekvenser, slik at de aller fleste vil kunne finne frem til noe å glede seg over fra eget løp! 

Livelox har en sterk tilknytning til orientering, så det er naturlig for oss å samarbeide med NOF. Nå kan vi nå ut til enda flere orienterere - i alle aldre - og visualisere og skape engasjement rundt valg som ble gjort ute i skogen, sier Alexander Kjær, styreleder i Livelox.

NOFs generalsekretær Øystein Hildeskor er glad for at vi har fått med Livelox på laget.
 
 
- Det er en aktør som allerede er sterkt knyttet til o-sporten, og vi tror at Livelox sammen med Norsk Orientering kan bidra til å gjøre opplevelsen rundt et o-løp enda bedre! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.