Stor oppslutning om de digitale kompetansekveldene!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 10. Nov 2023


Nær 450 personer har deltatt på ett eller flere av de totalt 16 webinarene som har vært gjennomført de to siste ukene. Den gode oppslutningen vitner bl.a. om at programmet med mange interessante og varierte tema har fristet til deltakelse. Og antagelig har arrangementsformen med digital gjennomføring bidratt til at det er enkelt å delta.            

Det har vært mange gode foredrag, innlegg og gode diskusjoner. Kompetanseukene ble i går kveld avsluttet med å møte en engasjert og inspirerende idrettspresident ,Saineb Al Zamarai, som delte tanker og synspunkter omkring viktige temaer i idretten som også orientering er opptatt av. Det gjelder bl.a. satsing på flere kvinnelige ledere og trenere, økt oppslutning om ungdomsidretten og inkluderingsarbeidet i idretten. Rett i etterkant av dette webinaret kunne man få med seg en god presentasjon med smakebiter fra den nye utviklingstrappa i orientering som snart lanseres i helhet på en helt ny nettside som vil tilgjengeliggjør innholdet på en mer levende måte. Det blir et nyttig verktøy for både utøvere, trenere, ledere og andre interesserte i orientering.

 

Vi håper at kompetansekveldene har gitt mye inspirasjon, mer kunnskap og gode innspill som deltakerne tar med seg videre tilbake i egne klubbmiljø og bruker videre for vekst og utvikling.      

 

Du kan se alle presentasjoner og noen opptak: her  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.