Mye spennende på programmet under kommende ukers digitale kompetansekvelder

Postet av Norges Orienteringsforbund den 28. Okt 2023


Førstkommende mandag kl 1930 går startskuddet for to uker med totalt 16 kveldswebinarer med et variert og spennende program. Her er det mulig å finne tema for enhver smak og interesse , selvfølgelig knyttet til orientering.  Totalt 24 innledere/foredragsholdere er klare for å bidra og inspirere fra mandag til torsdag på kveldstid i to uker. 


 Det viktigste nå er å sørge for å melde seg på! For de to første webinarene må dette skje innen 30. oktober kl 1200. Da vil de påmeldte være sikret at de får e-post med lenke til teams for de to aktuelle webinarene.    

Påmelding gjøres her: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5282

 

Vi starter første kveld med tema og tittel «vi lykkes med rekrutteringsarbeidet». OL Vallset/Stange har vokst fra lav aktivitet til et «blomstrende» klubbmiljø og vil fortelle sin suksesshistorie. Deltakere på dette webinaret vil i tillegg til å lytte få gode muligheter til å både diskutere og dele erfaringer i digitale grupperom i tillegg til spørsmål og innspill i plenum.
 Parallelt vil det foregå et webinar som tar for seg økt hyppighet av diagnosen stressreaksjoner, hvordan en kan forebygging og hvordan kosthold og helse spiller inn.  

 

Vi håper å passere 250 påmeldte totalt. Enkelte webinar har pr i dag kommet opp i langt over 100 påmeldte og det er klart at noen temaer er mer populære enn andre. Spesielt tema som omhandler trening og mestring av o-teknikk, treningstips og bruk av analyseverktøy. Men vi håper at folk også velger å bli med på tema som er litt nytt og ukjent for dem og kanskje får med seg ny inspirasjon.
 
 Bl.a. vil vi nevne webinar C tirsdag 31. oktober der unge arrangører fra årets sats UNGt arrangement vil presentere spennende arrangementer som appellerte spesielt til ungdom. Har vil de unge fortelle om erfaringene i arrangørrollene som løpsledere, løypeleggere, teknisk ansvarlige og markedsførere, verd å få med seg. 

Onsdag 1. november vil vi også anbefale å bli med på webinar F  der du vil få et perspektiv på hvordan det er å være nybegynner og døv samt høre om et spennende prosjekt om orientering for blinde og svaksynte. 

Mandag 6 november oppfordrer vi alle klubber som arrangerer turOrientering og nye arrangører til å delta på webinar J der man bl.a. vil få presentert resultater fra brukerundersøkelse fra Tur-O-klubben og høre verdifulle tanker om synlighet, standardisering og samarbeid fra Trond Cato Martinsen i Konnerud IL. 

Både sykkel-O , tirsdag 7. november og ski-O , onsdag 8. november , er spennende grener som nå er i vinden. Vi ønsker å få opp flere arrangørmiljøer , noe som bl.a. vil bli satt fokus på og diskutert i disse webinarene. 

Vi håper selvfølgelig at mange vil høre på og få muligheten til å stille spørsmål til den nye idrettspresidenten, Zaineb Al Samarai, på siste dag av kompetanseukene, torsdag 9. november. 

 

Alt dette og flere spennende tema kan du sjekke ut i programmet her: http://www.orientering.no/media/filer_public/cb/95/cb95d94d-f482-4bf0-959f-f66c5449ad49/brosjyre_kompetansekvelder_nof_2023.pdf

 

Deltakelse er gratis!           

  

Spørsmål om kompetansekveldenelene.kinneberg@orientering.no 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.