Til helgen er det klart for årets O-festival!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 17. Jun 2024

21. – 23. juni inviterer Fossum IF og Lillehammer OK til O-festival på Lillehammer/Sjusjøen.Årets O-festival arrangeres på Lillehammer/Sjusjøen (arena Natrudstilen), og er et arrangement for hele familien. Det blir arrangert konkurranser i sprint, mellom- og langdistanse, samt pre-O og para-O. 

O-festivalen 2024 har allerede fantastiske påmeldingstall, som er passert 5700 startende, men det er også mulig med direkteløyper hvor en melder seg på løpsdagen!

Arrangementet favner alt fra de yngste til de eldste, med World Ranking Event (WRE) og Norgescup for junior og senior alle dager. Jaktstart for junior og D/H15-16 på søndag. 

I tillegg blir det som alltid arrangert Barnas O-festival med morsomme aktiviteter! 
 
 Barnas O-festival vil ha et eget område ved arena med mange morsomme aktiviteter som passer alle opp til 12 år, og gjerne eldre også! Her blir det varierte aktiviteter som labyrint-orientering, hinderløyper og mye mer.

På lørdag blir det midtsommerfest, der det vil bli salg av mat og drikke, og i tillegg til at alle kan diskutere løyper og veivalg vil vi ha diverse arrangementer under festen med bl.a. premieutdeling for eliteklassene, O-quizløype for barna og VolleyballDiscO for ungdommer og juniorer.

For mer informasjon og påmelding, se www.ofestivalen.no

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.