Minner om påmeldingsfristen til Sørlandsgaloppen!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 10. Jun 2024

En uke til påmeldingsfristen for årets galopp ved Bø Sommarland.


Over og under: Mye moro venter under årets Sørlandsgalopp!


Bø O-lag, Porsgrunn O-lag og Skien OK inviterer til Sørlandsgaloppen. 
 
 Nå er det en uke til påmeldingsfristen til Sørlandsgaloppen går ut 17. juni. Det er per 9. juni om lag 750 påmeldte fra 10 ulike nasjoner, men det er plass til flere.

Barn og ungdom som melder seg på innen 17. juni blir med i trekningen om 2 Platinum Sesongkort til Bø Sommarland. Disse kortene kan også brukes på Tusenfryd. I tillegg får deltakere på Sørlandsgaloppen anledning til å kjøpe rabatterte billetter til Bø Sommarland. Mer informasjon finnes på Eventor.

Sørlandsgaloppen i år er av det kompakte slaget, med 4-dagers arrangementet fra samme arena ved Telemarkshallen alle dager, men terrengene og utfordringene er forskjellige.

Sprinten i Bø Sommarland er verdt å få med seg. Her får man vanligvis aldri løpe orientering. Og dermed er det ikke sikkert en slik anledning kommer igjen.

Terrenget utenfor Telemarkshallen/Sommarland er kremterreng. Hverken mer eller mindre. 
 
 Mellomdistansen på fredag går i kartutsnittet «Eikjemogane» - et terreng som er preget av siste istid med et spennende kurvebilde. 
 
 Langdistansen lørdag og mellomdistansen søndag går på «Folkestadåsane». Her møter man et åpent skogsterreng med svaberg, lyng, myr og furuskog. Store områder er flate og lettløpte, men det er også litt småkupering. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.