Innendørsorientering i anledning World Orienteering Week!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 26. Mai 2024

Stokke IL og Sandefjord OK benyttet biblioteket til orienteringsaktivitet.


Over og under: stor entusiasme på biblioteket.


I anledning Verdens orienteringsuke arrangerte Stokke IL og Sandefjord Orienteringsklubb innendørsorientering på Sandefjord Bibliotek onsdag 22. mai. 
 
 Da ble 4.- og 5. klasse på Gokstad barneskole invitert, noe som ga 85 barn fordelt på 4 grupper i et litt annerledes bibliotekbesøk denne dagen. 
 
 På kvelden var det rekrutter fra Stokke IL og Sandefjord OK sin tur, og 25 barn fikk prøvd seg. 
 
 Første post var lagt på toalettet, videre var det bare å orientere seg mellom bokreolene og ulike etasjer. Både elevene og lærerne var overrasket over hvor vanskelig dette var.

Dagen ble avsluttet med kveldsmat til alle deltagerne.

- Vi opplevde dette som en positiv måte å markere Verdens orienteringsuke på. Biblioteket ligger sentralt ved byens rådhus, slik at vi fikk profilert orientering og klubbene på en fin måte, sier arrangøren.

- Alle barna syntes det var en morsom opplevelse, bibliotekarene var forøyde med mange barn på besøk og andre besøkende synes det gikk fint å dele biblioteket med barn på jakt etter poster. 
 
 
 Så er det å håpe at deltagerne også snudde kartet, for på baksiden av kartet hadde var det trykket opp litt info om treningstilbudet til klubben.  


 Se løypen via linken nedenfor:

Sandefjord bibliotek ettermiddag 220524.pdf


Under: Posten på toalettet.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.