Åpen sommersamling for juniorer og seniorer på Geilo!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 25. Apr 2024

Forbundet inviterer til åpen samling på Geilo i august.

Børge Nilsen Berg under fjorårets sommersamling.

 

Norges Orienteringsforbund inviterer til åpen sommersamling på Geilo 8. - 14.08.2024.

Samlingen er åpen for alle, både juniorer, seniorer, rutinerte og nye.
 

- Vi gleder oss veldig til å dra til Geilo. Alle overnatter på samme sted, og det legges opp til en sosial og innholdsrik samling, med både Geilo 4-dagers, o-treninger og friluftsaktiviteter, sier sportslig utviklingsansvarlig i Norges Orienteringsforbund, Håvard Haga – og legger til:  


- Det er fint om folk melder seg på så tidlig som mulig, slik at det er lettere å planlegge. Vi har kun 150 plasser, så det er førstemann til mølla!


Det vil bli også bli til treninger og aktiviteter, slik at du kan være med også om du har en bevegelseshemning. Her vil vi lage opplegg basert på påmeldingen og dine/deres behov.

Som en inkludert del av samlingen vil vi ha en rekrutteringssamling i alle aldre for døve og hørselshemmede fra torsdag – søndag, der juniorer og seniorer vil få mulighet til å være med videre til og med onsdag. Egen innbydelse til denne samlingen finnes her

Samlingen tar sikte på mye sosiale aktiviteter, deltagelse på Geilo 4-dagers, gode kartøkter og tilbud om friluftslivsaktiviteter. Det vil si at du kan bli med uansett forutsetning og du har mulighet til å velge mellom flere aktiviteter underveis i samlingen. De fleste av dagene vil eksempelvis 2. økt kunne velge mellom o-teknikk eller aktivitet med fokus på friluftsliv/sosiale aktiviteter.

Samlingen vil ha overnatting sentralt på Geilo. Mange av treningene er i gang/joggeavstand fra overnattingen, mens de resterende øktene vil vi benytte buss som tvunget transportmiddel. Du må selv ordne transport tur/retur Geilo. Det går tog med god forbindelse til Geilo blant annet.

 

Les mer og meld deg på: her


 Påmeldingsfrist 31. mai!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.