Start kronerulling i ditt idrettslag med appen Støtte!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 9. Apr 2024

Norges idrettsforbund har nylig inngått en avtale med selskapet Støtte AS som i dag lanserer en helt ny inntektsmulighet for ditt idrettslag. 


Norges idrettsforbund har nylig inngått en avtale med selskapet Støtte AS som i dag lanserer en helt ny inntektsmulighet for ditt idrettslag. Det er ingen faste kostnader forbundet med bruk av løsningen. Løsningen er like enkel som den er genial. Langt på vei erstatter løsningen den tradisjonelle salgsdugnaden.  


Appen «Støtte» gir støttespillere anledning til å gi et mikrobeløp til idrettslaget hver gang man handler i butikk eller på nett med kortet sitt. Dette bidrar til å gi faste og forutsigbare inntekter tilbake til klubben. Du kan sette beløpsgrensen til 2 kroner eller mer hvis du ønsker. 

I dag tilbys løsningen for samtlige idrettslag i hele landet. 
 
 
Med den digitale løsningen kan brukere enkelt velge hvilke idrettslag de ønsker å støtte, samt bestemme størrelsen på sine bidrag. Appen er integrert med Vipps og BankID for å sikre en trygg og brukervennlig opplevelse, samtidig som den ivaretar GDPR-krav. 
 
Kom i gang!
For å motta støtte fra deres medlemmer, må idrettslaget først sette opp en avtale med Vipps på nett. Vipps vil behandle avtalen innen 1-7 dager. I mellomtiden kan dere utforske organisasjonspanelet og opprette ønskede formål for idrettslaget.

 

Mer om hvordan dere kan komme i gang ser du: her


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.