Bli med på temakveld i regi av mentorprogram og lær mer om «Mangfold, idrett og inkludering!»

Postet av Norges Orienteringsforbund den 1. Apr 2024

24. april skal Hallgeir Martinsen og Eline Aase prate om motivasjon, stressmestring, psykologisk trygghet, prestasjon under press og forholdet mellom skader og stress.


24. april skal Hallgeir Martinsen og Eline Aase prate om motivasjon, stressmestring, psykologisk trygghet, prestasjon under press og forholdet mellom skader og stress.


 
 I regi av mentorprogrammet for å få med flere kvinnelige ledere og trenere arrangeres det i vår ytterligere en temakveld:


 Onsdag 24. april kl 18.30 – 21.00

Hvor:

Teams eller Idrettens Hus, Ullevål (Oslo). 

Foredragsholdere vil delta digitalt, men det settes opp felles storskjerm på Idretten Hus for de som ønsker å se foredraget sammen. På Idrettens Hus vil det bli servert enkle forfriskninger, som frukt, vafler, boller e.l. Oppfordrer til å trene sammen i forkant av temakvelden, slik at det blir en sosial og innholdsrik kveld. Det er mulighet for å dusje på Ullevål. 

For temakvelden i april (Mentale prosesser, motivasjon og kommunikasjon) vil kurslederne selv vil møte fysisk, og oppfordrer deltakere å gjøre det samme (Teams for de som ikke har mulighet til oppmøte).

Påmelding gjøres i Eventor via linkene nedenfor:


Onsdag 24. april: MENTALE PROSESSER, MOTIVASJON OG KOMMUNIKASJON


 Se mer informasjon om temakvelden nedenfor:

Tema og innhold:

 

Onsdag 24. april: MENTALE PROSESSER, MOTIVASJON OG KOMMUNIKASJON

I idretten er det stort fokus på de fysiske aspektene i form av trening osv., men denne kvelden skal vi rette fokuset mot de mentale prosessene. Vi skal snakke om motivasjon, stressmestring, psykologisk trygghet, prestasjon under press og forholdet mellom skader og stress.

 

Hvordan regulere spenningsnivå og hvilken betydning har det for prestasjon? Hva er psykologisk trygghet, og hvordan kan man skape/opprettholde dette i en treningsgruppe? Kan stress gjøre kroppen mer utsatt for skader? Hva må en leder/trener være oppmerksom på i kommunikasjon med utøver ut ifra ønsket oppfatning? 

 

Hallgeir Martinsen og Eline Aase har begge spesialisert seg innen idrettspsykologi og tilbyr rådgivning til utøvere og bedrifter. De vil dele forskning, ulike verktøy og tips, og det blir mulighet for å stille spørsmål og diskutere. Temakvelden blir lagt opp som en workshop for å inkludere deltakerne i størst mulig grad. Dette er noe alle kan lære av, uansett hvilken rolle du har i idretten. 

 

 

 

Ta kontakt ved spørsmål! Håper på god deltakelse og innholdsrike temakvelder :)

Dersom du har tips eller innspill til andre temaer du ønsker å lære mer om – ta kontakt!

 

Mvh. Solveig Hernandez Vråle

Tlf: 980 74 512 

E-mail: solveig.hernandezvrale@orientering.no 

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.