Innledet årets Agderkarusell i fine løpsforhold ved kysten!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 21. Mar 2024

Skottevig camping arena for sesongåpningen.
ImageOnsdag var første løp i Agderkarusellen 2024.

Plasseringen er ikke tilfeldig, idet området blir tidlig bart i tilfelle snørik vinter. Løpsområdet er i stor grad en campingplass. Derfor er kartet et sprintkart.

Skottevig camping er en utrolig flott plass i skjærgården. Den var O-camp i forbindelse med Sørlandsgaloppen 2016 og den vil være O-camp i forbindelse med Sørlandsgaloppen 2025.

Med et fem år gammelt kart, måtte det noen små oppdateringer til for å kunne slippe våryre o-løpere ut i konkurransesituasjon.

Innbydende og lettløpt er beskrivelse som passer for deler av området, men på kollepartiene ut mot sjøen kan det være mye tuer og tungt å løpe – noe som også kjennetegner kystterreng på Sørlandet.

Været denne onsdagen var en stor positiv overraskelse etter mye dårlig vær den siste tiden. Det var + 10 grader ved start og sol.

Temperaturen falt noe mot kvelden, men helt klart flott løpsvær.

Og her fikk altså løperne fra Agder mulighet til å innlede sesongen i løypene til Nils G. Gjelsten, med overoppsyn av løpsleder var Halvard Vesterhus.


Overoppsyn av resultatlisten – som er linket nedenfor – er ikke gjort, men det kan avsløres at Vegard Danielsen noterte seg for beste tid i den lengste løypen.

Detaljene kan du se i linken nedenfor.

Resultater


ImageImage


Image


ImageKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.