Suksess med innendørs-o i Stokke!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 16. Jan 2024

17 klubber fra Oslo i nord til Stavanger i vest deltok i helga.
Over og under: Action innendørs! 
Alle foto: Rita Lamo Raastad
IMG_3941-600.jpg 

17 klubber fra Oslo i nord til Stavanger i vest, og over 100 deltakere var med da Stokke i helga arrangerte innendørs-o!


Terrenget (de to skolebyggene) er i utgangspunktet enkle, men med innlagte sperringer og enveiskjøringer viste det seg å bli utfordrende nok for løperne.
 

Kartet var tegnet ut fra bygningenes branntegninger, så noen målestokk er vanskelig å kvanifisere. Og for å få plass på et A3-ark, ble bygningene forskjøvet i forhold til hverandre. Det sto løypelengder på postbeskrivelsene, men disse var neppe noe i nærheten av virkelig løypelengde. (se kart nedenfor).

 

Etter løpet var det pizza og quiz, også det med stor deltakelse. 

 

IMG_3943-600.jpg

 

IMG_3944-600.jpg

 

IMG_3945-600.jpg

 

 

2024_innendørs-o_Stokke.PNG

 

2024_innendørs-o_Stokke-2.PNG

 

 
2 Kommentarer

Kommentarer

  • Ingrid Nermoen

    Helproft arrangement av Stokke IL med orienteringsildsjel Inger Nergaard som karttegner, løypelegger og løpsleder. Inspirert av det store utland og Stockholm Indoor cup var det tom underholdning underveis med diverse skjermer i forskjellige klasserom med alt fra videoer av brekende geiter, VM i Østfold og alle jenters yndlingssang i min barndom "Jeg vil ha en liten hund" så her var det stor stemning. Takk for flott løp❗

    16 januar 2024

Logg inn for å skrive en kommentar.