WANG Toppidrett Oslo inviterer til åpen trening og åpen dag!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 14. Jan 2024

Benytt mulighetene 17.- og 24. januar til å bli kjent med skolens tilbud.
Over og under: Wang elever i aksjon!


Image


WANG Toppidrett Oslo inviterer til åpen trening og åpen dag!

Åpen trening:
Onsdag 17.01. klokka 08:30 er ungdomsskoleelever som vurderer å søke på WANG Toppidrett Oslo til sommeren invitert til en åpen trening. Det blir en rolig sprint-o økt med fokus på effektiviteten i kartlesinga.

Oppmøte er her på WANG treningssenter.

På treningssenteret kan man legge fra seg sekker og bruke dusjene etter økta. Økta avsluttes senest kl 10:00. For å ha på plass riktig antall kart ber vi dere om å melde dere på ved å sende en epost til bojan.blumenstein@wang.no innen mandag 15.01.


Åpen dag:
Onsdag 24.01. klokka 17:00 – 20:00 er det åpen dag på WANG Toppidrett Oslo. Denne finner sted på skolen i Hansteens gate 8.

Her kan du møte både trenere, rektor, elever og lærere. Rektor Vilhelm Lae og toppidrettssjef Kristian Gilbert introduserer dagen med en presentasjon om skoletilbudet.

Denne presentasjonen kan man være med på enten kl 17:00, 18:00 eller 19:00. Deretter (eller før) er det bare å oppsøke oss trenere og lærere fra fagseksjonene man er interessert i eller bare se seg litt rundt på skolen. Både elever og foresatte er invitert. Ikke noe behov for påmelding til åpen dag. Bare å komme innom når det passer.


Søknadsportalen til WANG Toppidrett Oslo åpner mandag 15.01. Følg med på hjemmesida til informasjon om søknadsprosessen.

Vi gleder oss til å møte dere på enten åpen trening, åpen dag eller begge deler!


Har du noe spørsmål er det bare å ta kontakt!

bojan.blumenstein@wang.no

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.