Åpen sprintsamling i Oslo: «Vi tar i bruk noen nye spennende områder i år!»

Postet av Norges Orienteringsforbund den 24. Nov 2023Over: Ulrik Astrup Arnesen er en av løperne som deltar under sprinthelgen i Oslo.


- Oslo er en veldig bra by for sprintorientering, hvor det aller meste er kartlagt. Derfor passer det bra at vi kan ha enda en åpen sprintsamling her, sier landslagstrener Anders Nordberg.


- Med såpass god påmelding, viser det også at det er noe o-løperne «setter pris på».


- Det er gøy å se at mange av de samme kommer igjen år etter år.


Nordberg har vært med alle tre år, og foran helgen har han fått med seg Rasmus Rørholt Theisen, Tommaso Scalet og Håvard Haga som løypeleggere:


- Vi tar i bruk litt nye områder i år, og det er fint at vi også kan «spille på» Tommaso (Scalet) og Rasmus (Rørholt Theisen) på løypelegging.


I tillegg til de allerede nevnte vil også landslagstrener Damien Renard og landslagssjef Janne Salmi være med og bistå i arrangementet:


- Vi er en ganske liten stab, og med så mange deltakere blir det viktigste å sørge for fine økter og at logistikken skal gå fint, slik at ingen trenger å stå lenge og vente verken på resultater eller på å komme seg ut i løypen.

- Men jeg må innrømme at jeg er litt spent på forholdene. Torsdag morgen var det litt glatt på asfalten.


Uansett er det både kvalitet og kvantitet å se av påmeldingslistene for helgen, som teller til sammen over 170 navn:


- Det er fint også å se at mange av landslagsløperne som akkurat er ferdig med sesongen første samling blir med på samlingen.


- Vi gleder oss både til å se dem og alle de andre i aksjon gjennom helgen.


Årets utgave av denne åpne samlingen innledes med nattsprint i Frognerparken – på sprintkartet hvor det var NM-sprintstafett i 2021 – i kveld.


Deretter er det to økter lørdag før det avsluttes med en økt søndag formiddag.

All intern informasjon om arrangementet kan du finne i Facebookgruppen: her

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.