Vellykket første uke med digitale kompetansekvelder!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 3. Nov 2023


Første uke av de digitale kompetansekveldene er lagt bak oss og totalt har det vært nær 1000 deltakere til sammen på de 8 webinarene som er gjennomført. Det må vi si oss fornøyde med.

Størst interesse hadde webinaret som handlet om «å flytte tanker» i o-løypa der rundt 200 personer var lydhøre til Arild og Håvard Vassenden som delte kunnskap, erfaringer, konkrete eksempler og gode treningstips for å mestre utfordringer i o-løypa.

Godt besøkt var også webinar E som handlet om sprintløyper.  Der ga Bojan Blumenstein deltakerne mange eksempler på sprintkart med langstrekk og postplasseringer, samt viste og forklarte hvordan man kan øke vanskegrad og gjøre løypene mer spennende. I tillegg fortalte han hva som skal til for å sikre god kvalitet på arrangementer. I del 2 fortalte Lene Berg Hanssen om sin treningsfilosofi og hvordan hun har jobbet både fysisk, teknisk og mentalt det siste året for å forbedre seg som sprint-o-løper.

De øvrige webinarene har også vært godt besøkt, med både spennende og variert innhold på programmet.  Det fortsetter neste uke, med 8 nye kveldswebinarer fra mandag til torsdag. Har du ennå ikke meldt deg på, så er det fortsatt mulig å gjøre det HER
 
 Beste utbytte får man ved å være med på webinaret den aktuelle kvelden. Men er man forhindret, så vil vi også dele de fleste presentasjoner og gjøre opptak av noen webinarer som egner seg for deling.

Vi håper dere får mye inspirasjon og tar med kunnskap og gode innspill tilbake til egne klubbmiljø.      

Du kan se presentasjoner og noen opptak fra første uke HER  http://www.orientering.no/arrangement/nof-aktivitet/kompetansehelg/ 

Vi vil legge ut det som er aktuelt fra neste ukes webinar på samme sted.

 

God fornøyelse!     

 

Her følger lenkene til opptak fra de aktuelle webinarene i første uke:

 

mp4-ikon Webinar B_ Stressreaksjoner - Helse og kosthold-20231030_194339-Opptak av møte.mp4

 

mp4-ikon Digital Kompetansekvelder - Å flytte tanker i o-løypa.mp4


 Digitale Kompetansekvelder - Webinar E - Sprintløyper og sprinttips-20231101_200341-Meeting Recording.mp4


 
mp4-ikon NOF - Webinar G_ Skadeforebygging med styrketrening-20231102_193458-Opptak av møte.mp4


Webinar H, O-festivalen-20231102_193215-Opptak av møte.mp4

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.