Sprintsamling i Bergen: «Vi gleder oss til å trene sprint i Norges kanskje beste by for nettopp dette!»

Postet av Norges Orienteringsforbund den 11. Okt 2023
 

-Vi gleder oss veldig til å trene sprint i kanskje Norges beste by for sprintorientering, sier utviklingsansvarlig i Norges Orienteringsforbund, Håvard Haga.
 
 
 Han ser frem til de kommende dagene med høy fart på kart i stor målestokk i Bergen, hvor det er ventet både bra trøkk og høy kvalitet.
 
 Da er det også moro at det er mange som finner dette attraktivt:
 
 -Det er veldig gledelig at så mange som over 60 løpere er påmeldt samlingen.
 
 -Når det er så mange løpere i tillegg til mange av juniorlandslagsløperne på plass, blir det garantert god matching på øktene.
 
 Det blir 6 av dem i tallet, fra torsdag ettermiddag til søndag morgen, hvor det altså blir mulighet både til å terpe teknikk i lav fart med mye kunstige sperringer og – ikke minst – «sette fart» i konkurranse med de andre deltakerne på samlingen:
 
 -Vi skal ha to hardøkter: én konkurranselik individuell sprint og én knockoutsprint med prolog, semifinale og finale, forteller Haga om det sistnevnte.

 

Og de mer enn 60 deltakerne har kort vei til moroa:
 
 -Alle øktene går i gangavstand fra sentrum, hilser Haga.
 
 
 Men kjenner vi o-løperne rett blir det nok snakk om oppvarmingsavstand - og med løping som bevegelsesform også før selve øktene.
 
 Det er i hvert fall sikkert at det blir høy kvalitet på øktene som er signert Janne Salmi, Anders Nordberg, Håvard Haga og Damien Renard.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.