Solid løpstilbud i Oslo-området kommende helg!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 10. Okt 2023Over og under: Bilder fra Lillomarka. NEdenfor bilder fra Asker.

ImageKommende helg er det et bredt løpstilbud i Oslo-området.

Det starter fredag kveld med finalen i den tradisjonelle Harry Lagerts nattcup, deretter er det 2-mila i regi av Asker på lørdag, før det avsluttes med Lillomarka nord-sør på søndag.


Som nevnt er Harry Lagerts nattcup etter hvert en tradisjon med korte innledende nattløp med cirka 30 minutters vinnertid – som en innledning, før det avsluttes med en – i hvert fall i lengste løype – en real jaktstart med opp mot 15 kilometer nattorientering.

Denne jaktstarten kommer altså fredag, før det er nye muligheter i Asker på lørdag.

2-mila er i Asker er et høstløp for alle, med muligheter i løyper på henholdsvis 2-mil, 1-mil, halvmil A, halvmil B/C og engelsk mil C/N.

Dette går i Kjekstadmarka, hvor kartet er satt sammen kart fra Dikemark til Røyken golfbane. Ultraløperne er innom arena – for «heder og ære» - før de legger ut på sin siste mil.

Uansett loves kake, kaffe og brus som «premie» til alle.


På søndag er Lillomarka OL klare med 10 og 15 kilometer, med start på Snippen og muligheter for mange omgående veivalg - som vanlig på Lillomarka Nord/Sør. I mål venter bålpost med bolle og Lillomarkas supersvele!

Etter et løp som er kjent for at postene er lette, men veivalgene er krevende.

Og om du er såpass avansert at du begir deg ut på lengste løype ved alle anledninger, gir det til sammen 5 mil med orientering på en helg.

I skrivende stund viser værvarselet flott høstvær, noe som uansett vil gi en fin o-helg i Oslo.

Mer om de nevnte konkurransene finner du via linkene nedenfor:

Harry Lagert

2-mila

Lillomarka nord-sør


Image


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.