Få inspirasjon til treninger og aktiviteter med trener-1 kurs!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 2. Okt 2023 

Norges Orienteringsforbund inviterer – i samarbeid med Akershus og Oslo o-krets - til trener-1 kurs med oppstart av DEL 1 den 18.-19. november. DEL 2 gjennomføres 27.-28. januar 2024.  Kurset vil gå fra IL Tyrving sitt klubbhus på Kadettangen, Sandvika. 

 

Deltakere:
 
Kurset er åpent for deltakere fra hele landet som vil lære mer om trening og trenerrollen for barn og ungdom. Nedre alder for kursdeltakere er 16 år (fylle 16 år i året kurset avsluttes). Kurset har fått gode tilbakemeldinger fra tidligere deltakere.

 

Mål med kurset:
 
Kurset tar sikte på å gi opplæring i hvordan du på en god måte opptrer som trener for barn og unge og hvordan best mulig tilrettelegge aktiviteter og treningsøkter med hovedvekt på alder 8-14 år. Kurset har stort fokus på praksis, med opplæring i ulike og varierte øvelser og leker for orientering.

Forkunnskaper:
 Ingen spesielle krav utover generell interesse for trening og treneroppgaver for barn og unge og kjennskap til orientering.

Se mer informasjon om kurset i Invitasjonen: HER

Påmeldingsfrist 2. november og påmelding gjøres i Eventor/forbundsaktiviteter:

https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5296

 

Norges Orienteringsforbund ønsker i samarbeid med kretser og klubber sette opp trener-1 kurs flere steder vinteren /våren 2024. Innbydelser og påmelding til alle kurs legges ut i Eventor/forbundsaktiviteter.
 
Følg med her: https://eventor.orientering.no/Activities?organisationId=2

 

Spørsmål eller ønsker om kurs: Kontakt Lene Kinneberg, lene.kinneberg@orientering.no

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.