«Kampen om Skagerrak» befestet sin posisjon!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 29. Sep 2023


Nyvinningen fra 2022 "Kampen om Skagerrak" for 13-16-åringene fra regionene rundt Skagerrak (Vestfold, Telemark, Agder, Rogaland, Nord-Jylland) har befestet sin posisjon etter årets happening i Grimstad og Kristiansand.

106 13-16-åringer og lagledere fra alle regionene inntok sørlandsbyene helga 22. til 24. september og med hjelp av flott vær, spennende terreng og morsomme lørdagskvelds-aktiviteter på SydenUng i Grimstad sentrum (@stiftelsenSydenUng) ble det rapportert at ungdommene storkoste seg! 

Telemark/Vestfold fikk tidlig en klar ledelse i kampen om den store pokalen og vant den klart med 2010 poeng. I kampen om andreplassen ble det først annonsert at Danmark/Nord-kredsen hadde slått Agder/Rogaland med ett fattig poeng, men så viste fintellingen at deltagelsen i H13-16C ikke hadde blitt registrert som den skulle, og dermed gikk Agder/Rogaland forbi danskene med 3 poeng (1848 vs 1845). Tungen på vektskålen ble altså Sandnes, Haugesund og Egersund sine C-løpere! Viktig inspirasjon i rekrutteringsarbeidet!

For laglederne og arrangørene er det kjempeinspirerende for rekrutteringsarbeidet å oppleve nesten 100 unge orienteringsløpere i fri dressur og samlet på ett brett en hel helg. Dette er et fantastisk konsept å bygge videre på!

Mens 16-åringene fortviler over at de er for gamle neste år, sitter 12-åringer hjemme og lader opp og gleder seg til å bli med når det er Danmark som arrangerer Kampen om Skagerrak i 2024! 

 

Mer informasjon i Eventor:

Prolog på Odderøya fredag 22. september
 

Langdistanse og overnatting lørdag 23. september 

 

Mellomdistanse inkl publikumsløp søndag 24. september 
 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.