Norges idrettsforbund kårer Årets unge idrettsleder 2023!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 2. Mai 2023


Er du en ung og engasjert leder i idretten? Nå ser Norges idrettsforbund etter «Årets unge idrettsleder 2023»!

Hvem bør melde seg på?
 Idrettsforbundet ser etter ledertalenter i idretten, som er under 30 år. Er du en ung leder som bidrar til verdiskapning, lagbygging, og som setter retning for norsk idrett? 
Meld deg på her for å være med i kåringen!

Denne gang ser en ikke etter trenere.

Hvordan fungerer påmeldingen og prosessen?
 Kåringen vil foregå digitalt, og du vil bli guidet gjennom prosessen steg for steg. Målet er at du som leder skal få reflektere og lære litt underveis.

Vinneren får karriereveiledning og coaching for videre karriere samt personlighetstest med tilbakelesing av en erfaren partner i Assessit. Du vil som nominert få tilgang til å prøve Assessit sin digitale ledersimulator, og der vil du kunne øve deg på å være leder ved hjelp av teknologi bygget på gamification – og spillprinsipper. Dette er den mest moderne formen for ledertrening. Vinnerne vil få oppmerksomhet på Idrettstinget, og selve utnevnelsen vil skje i forbindelse med NM-veka. 

Det er bare å melde seg på!

Siste frist for å melde interesse er 7. mai!

Vet du om noen som bør være med i denne kåringen? 
 Send en mail til 
post@assessit.no.
 
Hvorfor kåre «Årets unge idrettsleder»?
 Idrettens verdier og møteplasser er viktig for samfunnet vårt. Idretten er mer enn bare sport: Det er helse, inkludering, mangfold, glede, mestring og samhold. Men uten gode ledere stopper idretten opp, og din innsats er uvurderlig. Norges idrettsforbund ønsker derfor å hedre og sette fokus på ungt lederskap i norsk idrett og samarbeider om å kåre «Årets unge idrettsleder». 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.