Noname forlenger samarbeidet med Norsk Orientering

Postet av Norges Orienteringsforbund den 16. Feb 2023


Et samarbeid som har vart i mer enn 10 år forlenges!

 


 

Beklednings- og utstyrsleverandøren Noname har vært hovedsponsor og leverandør av landslagstøy for Norges Orienteringsforbund siden 2012, og i disse dager er avtale for tre nye år signert.

 

- Vi ser det som strategisk viktig å jobbe med Norsk Orientering, både på landslagsnivå og ut mot klubbene. Det skjerper oss og sikrer at vi ligger i forkant på utvikling av de beste produktene, sier eier i Noname Petter Thoresen. 


 - For Norsk Orientering er det gledelig og viktig at en solid partner som Noname er med oss videre de kommende sesongene, sier generalsekretær i Norges Orienteringsforbund, Øystein Hildeskor.
 

- Det er et stort og profesjonelt apparat som trenger utstyr, og det er også viktig for oss at våre klubber kan dra nytte av samarbeidet. 

 

Salgsansvarlig i Noname, Pär Olofsson, sier de er klare til å hjelpe norske idrettsklubber med å utvikle sin egen klubbkolleksjon med tilhørende gode logistikkløsninger. 


 - Noname har et veldig sterkt produkttilbud og en kolleksjon som skal passe alle klubber, uansett størrelse. 
Vi anbefaler klubbene å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om tilbud, design og effektive logistikkløsninger. Vi er klare til å hjelpe, avslutter Olofsson.

 


Se også: https://clubline.nonamesport.com/

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.