Gratis klubbkveld om idrettsskader for alle idrettslag i Norge

Postet av Norges Orienteringsforbund den 31. Jan 2023


Skadefri-teamet ved Senter for idrettsskadeforskning har over tid utviklet et klubbkveldkonsept som nå tilbys alle klubber og idrettslag i hele Norge gjennom et nettverk av 210 spesialutdannede Skadefri-ambassadører. Meld dere på nå!

Det er ikke gøy å være skadet! Tren smartere og halver risikoen for idrettsskader! Færre skader betyr mer idrettsglede og bedre prestasjon. Det er noen av temaene som blir tatt opp på de to timer lange klubbkveldene som inneholder både teori og praksis.
 
 Hensikten er å utdanne trenere, men også klubbledelse, utøvere og foreldre, slik at utøverne i størst mulig grad unngår skader, fortsetter å være aktive og motiverte og kan prestere på ønsket nivå over lang tid.

Teori som belyses i kurset er vekst og utvikling hos ungdomsutøvere, totalbelastning og treningsplanlegging/belastningsstyring, kort om vanlige idrettsskader, samt enkel behandling av idrettsskader. Deretter legges det opp til praktisk trening for å lære hvordan den enkelte klubb best kan drive skadeforebyggende trening med sine utøvere.

Kontakt en skadefri-ambassadør i ditt fylke for å avtale klubbkveld her
 
 eller kontakt Erling Hisdal: 
erlingh@nih.no / tlf: 46482793 for spørsmål eller ønske om mer informasjon om klubbkveldene.

Du kan også lese mer om klubbkveldene herKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.