Første påmeldingsfrist til World Masters i ski-o på Beitostølen er på søndag!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 9. Jan 2023«Vi håper alle norske ski-o veteraner finner veien til Beitostølen 10. -12. februar!»

2023-01-03 21.16.11-600.jpg

 

Helgen 10.-12. februar arranger Nordmarka Skiorienteringsklubb og Lillomarka OL World Masters ski-o på Beitostølen.

Løpere fra 19 nasjoner er klare for å konkurrere i World Masters og verdenscup ski-o på Beitostølen. Med løpere som kommer helt fra Japan og USA er det nå representert tre kontinenter i årets mesterskap.

Første påmeldingsfrist nærmer seg med stormskritt og er allerede innen søndag 8. januar: https://eventor.orienteering.org/Events/Show/7600

World Masters er tilbudet til alle veteranene på konkurranse helgen på Beitostølen. For eliten er det verdenscup og U23 VM samtidig. For juniorer er det NC ski-o og ungdommene har egne klasser i Ski-o-treff som alle arrangeres parallelt.

Løypekjørerne har allerede vært oppe og startet arbeidet med løypene. Det meldes om løse forhold og rundt 70 cm snø. Men vi håper at ved å pakke løypene allerede nå så blir det bra forhold på konkurransen i midten av februar.

Løypesjef Vidar Benjaminsen kan love utfordringer for alle nivåer med løypenett som han selv sier har middels løype tetthet. En utfordring er alltid å lage løyper som er utfordrende men morsomme for alle nivåer uansett om du er 90 år eller i eliteklassen.

Som nevnt er det også andre nasjonale konkurranser denne helgen med norgescup for junior og Ski-o-treff med klasser for ungdommer og åpne klasser.

Vi håper alle norske ski-o veteraner finner veien til Beitostølen 10. -12. februar.

 

2023-01-03 21.16.14-600.jpg

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.