Verdig punktum i Orkanger!

26.09.2017 Norges Orienteringsforbund

Se sammenlagtlistene etter årets Sport8Norgescup.

 

Byåsen viste de andre lagene ryggen i jenteklassen under søndagens stafett. Foto: Per Ivar Skinderhaug

 

Under helgas konkurranser i Orkanger fikk en satt et verdig punktum på årets Sport8Norgescup i samtlige klasser.

Verdt å merke seg er at det i dameklassens seniorklasse er hele 9 forskjellige vinnere på de 13 konkurransene i løpet av sesongen.

Fra Maren Jansson Haverstad vant NM-natt i vår har Ingjerd Myhre, Sigrid Alexandersen, Emma Johansson, Silje Ekroll Jahren, Nikoline Ekeberg Schjerve, Kamilla Olaussen, Marianne Andersen og Anne Margrethe Hausken Nordberg også hatt gleden av å ta steget til toppen av seierspallen etter løp i Sport8Norgescupen.

Det er bare de to sistnevnte, Andersen og Hausken Nordberg, som har notert seg for flere enn en enkeltseier i løpet av sesongen,

Det var også Anne Margrethe Hausken Nordberg som stakk av med sammenlagtseieren i denne klassen foran Ingjerd Myhre og Maren Jansson Haverstad.

I herrenes seniorklasse tok Paul Sirum sammenlagtseieren godt hjulpet av kalasformen som ga to seire og en andreplass under O-festivalen. Sirum vant foran Jon Aukrust Osmoen og Håvard Haga.

Sirum tok også sammenlagtseieren i U23-klassen.

U23-klassen for damer ble vunnet av Sigrid Alexandersen.

Hos juniorene var det Victoria Hæstad Bjørnstad, Elias Jonsson, Marie Olaussen og Audun Hiemdal som gikk til topps i Sport8Norgescupen denne sesongen.

Fullstendige sammenlagtlister for årets Sport8Norgescup finner du via linkene nedenfor:

Senior

Junior

U23

Norgescupresultater fra tidligere sesonger