Ungdommene i Koll IL arrangerte «Årets sats UNGt arrangement!»

29.10.2022 Pressemelding

«Det var veldig motiverende at det var en konkurranse om å bli Årets arrangement!» 


Over: Unggutta i Koll IL var jublende glade etter tildelingen!


- Det var veldig motiverende da vi fikk vite at det var en konkurranse om å bli «Årets sats UNGt arrangement», sa unggutta i Koll IL under presentasjonen av sitt arrangement som deltok i nettopp denne konkurransen.

Etter at de hadde lagt frem sin presentasjon – fikk de gladmeldingen om at det var nettopp dem som gikk helt til topps i konkurransen.

Dette etter at de i høst arrangerte «Mørkesprinten» - som var prolog og jaktstart – fra Kringsjå skole.

Kvartetten Jonathan Fodstad, August Myklebust Leopolder, Ole Jacob Myklebust og Karl Oraug Rygh delte på jobben som løpsleder i dette krevende arrangementet med «to løp» på en ettermiddag/kveld.

- Jeg vet ikke hva som er gøyest av å arrangere eller å løpe selv, men det var i hvert fall veldig nervøst å ha ansvar for et slikt arrangement, sa sistnevnte da han ble utfordret på hva som var mest moro av å arrangere og å løpe selv.

Nå har de – med bare ørlite hjelp fra Christian Fredrik Borg med tidtaking og Finn Rygh i en mentorrolle – i hvert fall fått prøve seg i arrangørrollen.

Dette med såpass suksess at de gikk helt til topps i «konkurransen» om Årets sats UNGt arrangement.

En konkurranse som var knallhard, for bak Koll IL som vant 25 000 kroner i vinnerpremie, finner vi dyktige Bananaboys fra OK Moss som arrangerte O-Weekend – og som «sølvvinnere» ble tildelt 15 000 kroner.

Freidig – og de unge arrangørene av deres klubbmesterskap – stakk av med «bronsemedalje» og 12 000 kroner, mens 4. plassen ble delt mellom Verdal OK, Nydalens Skiklub, Kongsberg OL og Ås IL.