Ulvensøen og Jansson Haverstad best i Sport8Norgescup i ski-o

11.03.2018 Norges Orienteringsforbund

Vant dagens mellomdistanse i Tromsø – Heimdal og Strand juniorvinnere.

 

Anna Ulvensøen var best på dagens mellomdistanse under Sport8Norgescupen i ski-o i Tromsø.

 

Under gårsdagens sprint i Sport8Norgescupen i Tromsø var det søskenparet Jansson Haverstad – Sindre og Maren – som gikk til topps i henholdsvis herre- og dameklassen.

Da det i dag var mellomdistanse fra samme arena, var førstnevnte – altså Sindre – dyktig nok til å følge opp med ny seier.

Den tidligere landslagsløperen – som nå er mer inne i det organisatoriske rundt landslagsstrukturen i ski-o – viste – for andre dag på rad - at han fortsatt kan finne frem på smalspor i tett løypenett.

Sindre vant klart foran Vegard Blomseth Johnsen og Markus Glad.
 

I dameklassen var det student-VM dominanten – Anna Ulvensøen – som var best på dagens mellomdistanse. Her var Audhild Bakken Rognstad nok en gang 2. kvinne. Med gårsdagens vinner – Maren Jansson Haverstad – på 3. plass.
 

Dameklassen var betydelig tettere og jevnere enn det var hos herrene, men likevel var det i juniorklassen for herrer en fikk den riktige sekundstriden.
 

Aslak Heimdal hadde sekundene på sin side da han tok sin andre seier på to dager. Junioren fra Konnerud var 6 sekunder kjappere enn Per Clemet Wisløff. 3. mann – Trygve Myhr – hadde bare drøye halvminuttet opp til toppen av pallen.
 

I juniorklassen for damer var det Idunn Strand som la beslag på toppen av pallen. Hjemmeløperen var snaue minuttet bedre en klubbvenninne Tora Indregard – som vant i går. Her kompletterte Ane-Marte Borg Hanssen pallen.
 

Med dette er også årets Sport8Norgescup i skiorientering avsluttet.

 

Fullstendige resultater finner du: her