Satser på 250 deltakere på årets siste dag!

26.12.2017 Norges Orienteringsforbund

OK Moss inviterer til Nyttårsløp med utfordrende løyper på søndag.

 

Etterhvert er det en tradisjon at OK Moss inviterer til løp på årets siste dag. I år er intet unntak, søndag er Våk skole arena når det handler om siste mulighet for postjakt og høy puls i Østfold o-krets for i år. 

 

Og løypelegger Henning Bratland Clausen avslører til lokalavisen at det blir både utfordrende og morsomt:

 

– Det blir det. Totalt blir det satt ut over 40 poster og vi kan tilby totalt åtte forskjellige løyper, forteller han til avisen.

 

Den ambisiøse arrangøren har tatt mål av seg til å få 250 deltakere, noe løpsleder Anita Rostveit har stor tro på at de skal lykkes med: 

 

– Potensialet er så absolutt til stede. Det har vist seg at dette løpet blir lagt merke til også i andre o-kretser. I fjor var det løpere fra både Østfold, Oslo, Akershus og Vestfold på startstreken og det håper vi vil gjenta seg i år, forteller hun til lokalavisen.

 

Og slik værmeldingene ser ut frem til helgen skal det bli både bart og fint på søndag, så er det bare å håpe at værgudene spiller på lag: 

 

– Det pleier som regel å gå veldig bra. Vi må helt tilbake til 2009 for å finne sist vi måtte avlyse. Da kom det mellom 30 og 40 centimeter med nysnø natten til nyttårsaften. Prognosene tilsier vel ikke akkurat at det vil inntreffe på nytt i år, sier løypeleggeren til avisen.

 

Les mer: her

 

Meld deg på til løpet: her

 

Påmeldingsfrist er 30. desember.