Påmelding til Sunn Idrett Jentecamp åpner på tirsdag!

09.08.2017 Norges Orienteringsforbund

Sett av 29. september – 1. oktober for Camp i Trondheim.


Foto: NIF

 

Sunn Idrett inviterer til årets andre jentecamp i Trondheim fra 29. september til 1. oktober.

Campen byr på både utfordrende treningsøkter, foredrag og samtaler om viktige temaer, matlaging og sosiale aktiviteter – sammen med kjente idrettsprofiler.

Les Sunn Idrett jentecamp 2017_Trondheim_Flyer

Denne Campen i Trondheim har base på MOT-camp og besøk på toppidrettssenteret i Granåsen som en viktig del av innholdet.

Den er åpen for alle jenter født i 2001 og 2002 som er aktive i idrett, men tidligere deltakere kan imidlertid ikke melde seg på igjen.

Påmeldingsskjema åpner den 15. august kl. 07:00. Det er kun 50 plasser med «førstemann til mølla»-prinsippet, så det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg plass!

Aktuelle temaer
Sunn Idrett jentecamp har et variert program, med mål om å inspirere og motivere unge idrettsjenter til å drive en sunn idrett med fokus på mestring og trivsel. Temaer som blir tatt opp er kosthold, vekst og utvikling, viktigheten av å aktivt jobbe med å styrke selvfølelsen, og hvordan takle motgang og skader. I tillegg til tradisjonelle treningsøkter skal jentene også få utfordre seg og ha det gøy med nye aktiviteter. Det blir også god anledning til å lage mat og ha det trivelig i lag med ulike sosiale aktiviteter gjennom hele helgen.

Foreldreseminar på torsdagen!
På torsdag kveld - før campen - arrangeres - i samarbeid med Olympiatoppen Midt-Norge - et eget kveldsseminar for foreldre av unge idrettsutøvere. Da snakker en om torsdag den 28. september.

Temaer som vil bli tatt opp er blant annet trening av unge utøvere med hensyn til vekst og utvikling, og hvordan en som forelder kan bidra til å gi de unge gode kostvaner, en god selvfølelse, mestring og glede gjennom idretten.

Dette er i tråd med det Sunn Idrett er opptatt av å formidle til unge idrettsutøvere.

Ved spørsmål, ta kontakt med Sunn Idrett: (post@sunnidrett.no).