Østfold Energi inn på VM-laget!

12.09.2018 Pressemelding

Østfold Energi har gått inn som nasjonal hovedsponsor for orienterings-VM 2019. Det gleder selvfølgelig ”VM-sjef” Per Bergerud.


 

Signerte avtale. Fra venstre: Sigmund Vister, VM2019, Hege Håkonsen, Østfold Energi, Oddmund Kroken, Østfold Energi og Per Bergerud, VM2019.  (Foto: Privat)

 

 
VM i orientering arrangeres i Østfold fra 12. Til 17. August i 2019 med hovedarena i Spydeberg og med Sarpsborg som vertsby.


- Østfold Energi er en signalbedrift i fylket, og derfor viktig å ha med på laget. Å få inn solide, lokale bedrifter med godt omdømme betyr mye for den fellesdugnaden VM er, fortsetter han.
O-VM 2019 vil bli det første VM uansett idrett innenfor Idrettsforbundets grener som arrangeres i Østfold.
 

- Klart vi er spente, og vi var veldig godt fornøyd med 5,5 timer på NRK i beste sendetid fra prøve-VM forleden. Her fikk våre sponsorer en profilering ut over det som ligger i inngåtte avtaler.
 

Hege Håkonsen, direktør for HR/IT/kommunikasjon i Østfold Energi ser med spenning frem til månedene som kommer og selve VM arrangementet i august 2019.


- Vi er rett og slett stolte over at VM skal holdes i vår region, og ønsker derfor å bidra med vårt for at det skal bli et flott arrangement.


- Orientering er videre en sport som passer med vår profil. Det handler om å ta naturen i bruk på en positiv måte, en måte som betyr noe for både folk og folkehelse. Så dette blir både gøy og skikkelig spennende, avslutter hun.