Norges Orienteringsforbund bryter avtalen med Sport8

08.03.2019 Pressemelding

Dessverre er ikke avtalen oppfylt, og samarbeidet opphører.  

 

 

Norges Orienteringsforbund bryter avtalen med Sport8 med øyeblikkelig virkning.


Dessverre har Sport8 hatt en vanskelig tid og ikke klart å oppfylle sin del av avtalen for 2018, og de ønsket selv å trekke seg ut av forpliktelsene i 2019.


Vi beklager sterkt dersom det også er enkeltpersoner der ute som ikke har fått den oppfølging eller vareleveranse de hadde forventet.

 

Sport8 har i lang tid vært en trofast samarbeidspartner, og vi har i store deler av avtaleperioden vært godt fornøyd med samarbeidet. Sport8 har vært en god bidragsyter og en markant aktør i Norsk Orientering, ikke bare som leverandør til forbundet og Norgescup-sponsor, men også som salgskanal for orienteringsutstyr på o-løp. Vi er mange som har reddet dagen ved å stikke innom Per Øyvind for å kjøpe ny brikke, kompass, sko eller annet utstyr som enten har vært utslitt eller glemt igjen hjemme.

 

- Det blir nå viktig å se framover og vi er allerede i gang med å prøve å finne nye samarbeidspartnere både for Norgescup og arenasalg på våre hovedarrangementer, sier generalsekretær Lasse Arnesen i Norges Orienteringsforbund.


Samtidig ønsker vi Sport8 alt godt og håper de finner sin plass både i o-sporten og i markedet for øvrig.