Meld deg på høstens kompetansehelg på Gardermoen!

02.09.2020 Norges Orienteringsforbund

Sett av 7. – 8. november for påfyll av idéer og erfaringsutveksling på Gardermoen.

 

Norges Orienteringsforbund inviterer for 6. gang til kompetansehelg på Gardermoen, Quality Airport Hotel, helgen 7.-8. november

I år ønsker vi O-Norge spesielt velkommen til å delta og benytte muligheten til å få inspirasjon, motivasjon, faglig påfyll og erfaringsutveksling. Tidligere erfaringer viser at kompetansehelga er «møteplassen» som gir gode muligheter til å skape et sterkere fellesskap og lære av hverandre. Vi tror denne «møteplassen» blir spesielt viktig i den perioden vi har vært i nå.

Styrke våre felles mål om økt aktivitet og utvikling innen orientering
Det er et rikholdig program der man totalt kan velge i 13 forskjellige seminar og kurs lørdag og søndag. Mange går parallelt og i år er det også mulig å gjøre noen forskjellige valg før og etter lunsj. Så her får man prioritere ut fra rolle og interesse. Det er også mulig å delta kun en av dagene.


Temaene er varierte og omhandler alt fra grunnkurs i løypetegning, både i Purple Pen og i OCAD, relasjonsledelse for trenere og ledere, utvikling av mentale ferdigheter, turorientering – årets hotte mosjonsaktivitet, skoleorientering, barne- og ungdomsaktiviteter, trener-tema rettet spesielt mot junior og seniornivå og Sunn Idrett med fokus på kommunikasjon om mat, kropp og vekt. Sentralt står også tema om mangfoldet i orientering med fokus på inkludering og orientering for alle.  Det blir seminar med gode tips for arrangement av enkle o-løp og eget seminar om bruk av analyseverktøy for o-teknisk utvikling.

Les detaljene i programmet og vi håper du lar deg friste til deltakelse.

Jubileumsmiddag med markering av 75 år med Norges Orienteringsforbund

Lørdag kveld legges det opp til festmiddag med et eget program og et utvalg prisutdelinger. Vi vil markere at Norges Orienteringsforbund fyller 75 år i 2020.  

Før jubileumsmiddagen kan alle delta i Natt-o-løypa rett fra hotellet.


Programmet for kompetansehelgen kan du lese i helhet:  HER

Programmet i lav oppløsning ser du: HER

Påmelding gjøres i Eventor/forbundsaktiviteter HER  


Påmeldingsperioden er fra 1. september – 8. oktober.
Det lønner seg å være raskt ute for å sikre seg plass (begrenset plass på flere av seminarene / kurs)   

Du kan se info og presentasjoner fra tidligere år HER  

I samarbeid med hotellet skal vi gjennomføre kompetansehelgen på en forsvarlig måte i henhold til gjeldende retningslinjer og anbefalinger fra FHI.

Hotellet følger gjeldende smittevernregler, les mer om dette: her

 

 

 

BANNER WEB KOMPETANSEHELG 2020.jpg