Lag orienteringsfest for alle!

15.05.2017 Norges Orienteringsforbund

Bare en drøy uke til Verdens o-dag.

 

- Lag orienteringsfest for alle, oppfordrer fagansvarlig i Norges Orienteringsforbund Lene Kinneberg.

Det er bare en drøy uke til Verdens o-dag 24. mai, og en tar sats ved inngangen til andre utgave av denne «massemønstringen».

- Verdens o-ag ble en suksess i fjor med over 250 000 registrerte deltakere fra 81 land. I Norge ble det registrert o-aktivitet på 142 steder med drøyt 20 000 deltakere. I år satser vi på at enda flere barn og unge får oppleve orienteringsglede.

- Målet med Verdens o-dag er å gi flest mulig barn og unge i hele verden spennende og inspirerende orienteringsopplevelser og å gjøre idretten kjent for flere.

Stort engasjement for Verdens o-dag
Det stort engasjement for arrangementet over hele verden med påmeldte fra over 75 land fra alle verdens kontinenter og 1 400 forhåndsregistrerte arrangører. Også i Norges er entusiasmen stor og mange klubber og skoler rundt omkring i landet gleder seg til å skape artige orienteringsaktiviteter.

- Vi ser at det mobiliseres med alt fra tradisjonelle o-løp og sprintløp via Stolpejakt og turorientering til kjappe enkle EKT-runder og o-leker. Det viktigste er å gi alle en mulighet til gode orienteringsopplevelser.

- Det er bare å registrere deres planlagte arrangement, for å vise at dere er med!


Alle arrangører av Verdens o-dag oppfordres til å gjøre nettopp dette i forkant. Deretter legger en inn antall deltakere (barn, ungdom, voksne) i etterkant.
 
Alt gjøres her: 
http://worldorienteeringday.com/ 

Da kan det også dukke opp overraskelser i posten etter vel gjennomført.

- Emit AS sponser verdens o-dag med gavekort på kr 5000,- i fritt valgt utstyr fra Emit. Premien blir trukket ut blant klubbarrangører som har registrert deltakelse på WOD-siden. I tillegg trekker vi ut et antall kompass og fine WOD-løpstrøyer blant de registrerte klubbarrangørene.

 

 

Kontakt og oppfølging i O-forbundet
Lene Kinneberg, lene.kinneberg@orientering.no
Vigdis Hobøl, vigdis.hoboel@orientering.no  

Lone K. Brochmann, lonekarin.brochmann@orientering.no

 

 

Vi ønsker alle klubbarrangører lykke til med siste forberedelser og gjennomføring av verdens o-dag!

 

 

Informasjon om Verdens o-dag :

Norsk Orientering: http://www.orientering.no/laering/verdens-o-dag/

Direkte til WOD siden: http://worldorienteeringday.com/