Kompetansehelg: Få inspirasjon, erfaringsutveksling og faglig påfyll!

02.09.2022 Norges Orienteringsforbund

Meld deg på i dag for utviklende helg i slutten av oktober!

 

Norsk Orientering inviterer igjen til en helg med inspirasjon, erfaringsutveksling og faglig påfyll der vi skal styrke våre felles mål om økt aktivitet og utvikling innen orientering.

Vi ser fram til å samles på Quality Airport Hotel, Gardermoen, lørdag og søndag 29.-30. oktober.    

Kompetansehelgen er en flott arena for å få innblikk i Norsk Orientering, lære mer om din rolle, bygge nettverk og få tips til videre utvikling av egen klubb og utøvere.

Målgruppen er ungdom og voksne fra alle klubber og kretser, både nye og erfarende som er glad i orientering.

Åpningsseminar med høydepunkt fra NRK TV   

Det blir et rikholdig og variert program med totalt 14 ulike seminarer.   Men en får ikke med seg alt da det foregår 4 parallelle seminar hver av dagene lørdag og søndag. Et par av disse går over en hel dag.  

Lørdag morgen drar vi i gang med et felles åpningsseminar som vi ønsker skal bidra til engasjement og begeistring for resten av kompetansehelgen.

Her vil NRK kommentator, Arild Andresen, ta for seg orientering på TV og blant annet vise høydepunkter fra årets sesong.  Skoda Norge vil fortelle om hva ved o-sporten som er viktig for dem som sponsor.


Nytt i år er at vi tilbyr webinar på kveldstid i uka før kompetansehelga. Det er påmelding via samme link som øvrige seminar.
 

Programmet for kompetansehelgen og webinarene kan du lese i sin helhet: her


Påmelding gjøres: her


Påmeldingsperiode 1.-30. september.