Kåret KM-vinnere i Sandvika!

15.05.2018 Norges Orienteringsforbund

Kjapp urban sprint under årets «Ivar o-løp».

 

 

Full fart i Sandvika sentrum!

 

 

(fortsetter under bildet)

unnamed file

Seierspallen i D13 – 14.

 

Tyrving arrangerte Ivar-O-løpet (til minne om o-entusiasten Ivar Opsahl) med innlagt KM sprint for Akershus og Oslo o-krets i Sandvika sentrum tirsdag kveld.

 

Med kompetent løpsledelse hvor Trond Lund var løpsleder, var arena lagt sentralt i Sandvika sentrum, ved Sandvika videregående skole.

 

I strålende sommervær med minst 25 grader, var det en urban sprint som ventet deltakerne, med cirka 90% asfalt/hardt underlag og 10% gress.

 

I høye sommertemperaturer med komplekse veivalgsmuligheter blant annet gjennom/rundt parkeringshus i flere plan, kunne det «koke over» for noen og enhver.

 

Uansett er det hevet over tvil at det skapte solide utfordringer i løypene signert Eivind Hoff, på kartet som Mathias Nipen har tegnet.

 

Her fant for øvrig NM-sprint sted tilbake i 2007.

 

Denne tirsdagskvelden var det innlagt Trimtex-cup for 13-16, publikumsvennlig avslutning på løypene og solid speakeroppfølging av de cirka 350 deltakere, hvor flere av de nylig hjemkomne EM-løpere var blant dem.

 

Dette ga særdeles god kvalitet på startfeltet i seniorklassene, noe det også var i både hos junior, ungdom og nybegynnere også!

 

(fortsetter under bildet)

 

unnamed file

Pallen i H13 – 14.

 

Se løype nedenfor:

unnamed file

 

 

Resultater

 

unnamed file

Pallen i D15 – 16.

 

unnamed file

Pallen i H15 – 16.

 

unnamed file

 

unnamed file

 

unnamed file

 

unnamed file