Fine forhold før NM-helg i ski-o på Gåsbu om en måned

14.01.2020 Pressemelding

Tilbud for alle med NM-mellomdistanse, ungdomsstafett og NM-stafett.

 

IMG_6253-600.jpg

 

 

Det er nå en måned igjen til NM i skiorientering på Gåsbu, og Vang orienteringslag gleder seg til å ønske deltagere og andre velkommen til to dager fylt med action.


Dette gjelder både barn, unge, juniorer og seniorer. NM klassene øker i antall deltagere, og det blir spennende å se om noen av juniorene kan utfordre de mer etablerte og erfarne om medaljene. 


Spesielt er det verdt å merke seg Ungdoms-stafetten søndag, hvor det er mulig å sette sammen lag både på tvers av kjønn og klubber. Klubber med få medlemmer i aktuell aldersgruppe kan derfor samarbeide og sette opp lag sammen. Vi oppfordrer klubber, støtteapparat og foreldre til å være kreative og bruke sine nettverk.


Det er veldig morsomt å se at begge Ski-O helgene, som allerede er arrangert denne sesongen, har hatt over 300 påmeldte- Det er mange deltagere i alle klasser. Flere har også prøvd skiorientering for første gang, og noen av dere ser vi sikkert igjen på Gåsbu.  


Det tilbys også individuelt publikumsløp begge dagene, for alle aldersgrupper. NM-helgen har et tilbud til alle. 


Det snakkes mye om mangel på vinter rundt i landet, men igjen viser Gåsbu seg som et sikkert vinter alternativ på ski. Når dette skrives er det mellom 70 og 100 cm med snø i løpsterrenget, og med gjentakende milde dager har snøen pakket seg godt. Vi tror på snøfall fram mot NM helgen, og forventer veldig gode forhold i midten av februar.


Løypekjørerne gleder seg til å komme skikkelig i gang med kjøring av spor og løyper. Eksisterende løypenett, både turistløyper og konkurranseløyper, har allerede vært i bruk i flere måneder. Både på hverdager og helger er det mange som er ute på tur og trening. 


Vi hører at mange allerede har reservert overnatting på i og rundt Hamar, og minner om at det fortsatt er mulig å reservere billig overnatting på skole. Dette koordineres av Øystein Melby (mobil: 90118958). Det oppfordres også til å benytte avtalen Norges orienteringsforbund har med Nordic Choice Hotels. Husk kode: 65488.


Mer informasjon: her

 

Da gjenstår ny helg med skiorientering på Beitostølen før NM-helgen på Gåsbu.

Lykke til alle sammen og vi ser fram til å se dere på Gåsbu 15. og 16. februar.

 
For mer informasjon og påmelding, se: her

 

IMG_6256-600.jpg