Gjør deg klar til årets «happening» for ungdom!

12.06.2017 Norges Orienteringsforbund

Meld deg på Hovedløp og O-landsleir.

 

 

Årets «happening» for alle ungdommer i alderen 14-16 år finner sted på Beitostølen 10. – 15. august.  Da er Øystre Slidre IL igjen arrangør og vertskap for hovedløpene og o-landsleiren, et arrangement som de også gjennomførte i 2011.

Nå ønsker den erfarende arrangements- og løpsleder, Erik Østli og hans stab, på nytt ungdommene med ledere og trenere velkommen til det flotte fjellterrenget på Beitostølen.  Her ligger alt til rette for en flott oval uke med konkurranser, treninger og sosialt fellesskap. Det er bare for ungdommene å glede seg til det starter 10. august.     

Du kan melde deg på til O-landsleiren: her

Påmelding til Hovedløpet ordner du: her og her

Påmeldingsfrist er 30. juni!

Kompakt arrangement
Denne gangen skal alt av aktiviteter foregå i hjertet av Beitostølen. Både sprint, langdistanse, kretsstafett og o-landsleir vil ha arena i eller nær Beitostølen sentrum. Det betyr at det ikke er behov for noe busstransport under årets arrangement.

Med andre ord et kompakt og også miljøvennlig arrangement med hensyn til transport.

Hovedløp fredag og lørdag i år
Verd å merke seg er at konkurransene i år er lagt til fredag (sprint) og lørdag (langdistanse), med andre ord «fremskutt» en dag i forhold til vanlig løpshelg.

Det hele starter med ankomst torsdag og avslutning med kretsstafetten tirsdag. Vi har måttet forskyve en dag fra det «normale» fordi flere skoler har oppstart allerede fra 16. august.

Kartene for konkurranser og treninger er klare og med tanke på løypene så er en i avslutningen av trasesynfaring i disse dager.  Løypelegger er - som i 2011 - Jørn Sundby.

Arrangøren engasjerer profesjonell intervjuspeaker i tillegg til Jørn Sundby, en av Norges mest erfarende orienteringsspeaker. Inger-Lise Granli Skøien, kjent fra VM på ski og skiskyting, er engasjert som intervjuer, og regn med at hun vil spørre om alle de tingene de unge ikke er forberedt på å få spørsmål om!

The Ultimate Challenge:
Etter hovedløpskonkurransene vil deltakerne i løpet av to dager få prøve seg i en kombinert aktivitetspreget konkurranse der man kårer vinnerne av The Ultimate Challenge etter samme klasseinndeling som på Hovedløpet.

The Ultimate Challenge består av følgende øvelser: Bilbane, Bob-bane, Uphill-orientering og Downhill-orientering. Treningsgruppene med sin trener/leder gjør disse oppgavene sammen.

Lederen har ansvaret for å legge inn tidene til sine utøvere i et resultatark og den i hver klasse som har lavest tid totalt er The Ultimate Winner.

Premieutdelingen foregår før discorytmene tar overhånd. Det blir egen DJ for disco både lørdag og mandag.

Se også innbydelse: her og her