Dobbeltseier i Hovedløpet for Strøm Juliussen, Wingstedt, Scheele, og Leroyer – sprintseier til Strand Gulbrandsen og Rygh!

06.08.2023 Pressemelding

Fra fint skogsterreng og trøndermyrer til høy fart på sprintkart i Hovedløpet.


Over: De tre beste i D14 i dag.

Under: Topptrioen i D16 i dag.

D16-470.jpgUnder gårsdagens langdistanse på Hovedløpet var det trøndermyrer og skogsterreng som møtte deltakerne, mens det på dagens sprint var høy fart på stor målestokk.

 

Begge deler er noe Anna Strøm Juliussen i D14 behersker. Hun var best og vant i går. I dag løp hun inn til ny seier, med Magnhild Kleppa Madslien❘ og Lily Alexandra Morgan nærmest seg på resultatlisten.


Ny seier ble det også for Minna Wingstedt hos jentene i 16-års klassen. Halden-løperen som vant i skogen i går, var også best i gatenettet i dag, da hun vant foran Ronja Götsch Iversen❘ og Jenny Danevad.

(fortsetter under bildet)

H15-470.jpg
De kjappeste gutta i H15 i dag.

Mathias Leroyer i H15 tok også dobbeltseier i årets Hovedløp da han etter seier i går var best også i dag. Jonas Alstad og Frode Wallberg var de nærmeste utfordrerne i dag.

(fortsetter under bildet)

D15-470.jpg

Topptrioen i D15 i dag.

Helene Scheele i D15 viste også at gårsdagens seier ikke var noen tilfeldighet da hun var best for andre dag på rad. Løperen fra Nydalens SK vant i dag foran Sigrid Aamand og Sofie Holm Nedrebø.

(fortsetter under bildet)

H14-470.jpg

De beste i yngste gutteklasse i dag.

I H14 var det i dag Karl Oraug Rygh som tok en suveren seier. Ludwik Monsrud-Sikorski - som vant i går - ble nummer 2, med Sigve Nygård Fagervold på 3. plass.

(fortsetter under bildet)

H16-470.jpg
De beste i eldste gutteklasse i dag.

Hos de eldste gutta var det ny vinner i dag, da Syver Strand Gulbrandsen henviste gårsdagens vinner - Magnus Sigurdsson - til andreplass. Her ble Jacob Finstad Land❘ nummer 3 i dag.

 

Fullstendige resultater