«Borteseire» under Romjulsløp i Førde

26.12.2017 Norges Orienteringsforbund

Fine løpsforhold, men regntunge myrer i Sunnfjord 2. juledag.

 

 

Mange fornøyde o-løpere - som fikk lagt inn postjakt i Romjula, mellom pinnekjøtt, ribbe og multekrem. Her ser vi Ingeborg Magerøy, Kari Svingheim, Johan Magerøy, Gunnar Gytri, Anders Bergset, Andreas Svingheim Magerøy og Isak Bergset.

 

unnamed file

Kari Svingheim Magerøy, Lillehammer OK og Isak Bergset, NTNUI, vant velfortjent hver sin O-bok, med seier i henholdsvis kort- og lang løype.

 

Med vind fra øst var det – som det pleier med slik vindretning – oppholdsvær og fine løpsforhold da Førde IL, ved primus motor og løypelegger Helge Schei, i dag inviterte til Romjulsløp.

Oppholdsvær på konkurransedagen all ære, men all nedbøren de siste dagene gjorde myrene blytunge for de drøye 30 deltakerne.

De som mestret både tunge myrer og det relativt teknisk krevende terrenget på kartet Ulvedalane best denne 2. juledag var stryning og NTNUI-løper Isak Bergset og Kari Svingheim Magerøy.

Trondheim-bosatte Bergset – som representerte Norge under Euromeeting i høst – var klart best i langløypen, mens Svingheim Magerøy – som er orienteringsfostret i Hadeland OL og nå representerer Lillehammer OK – var kjappest i den korte løypen.

Dermed kan denne duoen kose seg med - ikke bare kaker, men også årets O-boka til kaffen i ettermiddag.

Generelt er trivselsfaktoren høy under Førdes Romjulsløp, med gløgg og gjerne også besøk av Julenissen.

Sistnevnte var ikke dokumentert på bilde fra årets løp, men deltakerne hadde med krevende løype i gode forhold uansett fått det de ønsket seg for dagen.

Vinnerveivalgene kan du se her:

http://org.ntnu.no/ogruppa/sportslig/doma/show_map.php?user=Isak&map=9456

 

Fullstendige resultater

 

Nedenfor Andreas Svingheim Magerøy diskuterer veivalg med Marius Dalin.

 

 

unnamed file