- Årets beste mulighet til å terpe sprintteknikk i Norge

05.03.2018 Norges Orienteringsforbund

Meld deg på Bergen Sprint Camp innen påmeldingsfristen mandag 5. mars.

 

 

 

unnamed file- Bergen har – på samme måte som Barcelona, Roma og flere av de andre storbyene rundt om i Europa – fått en del snø i det siste, men jeg var ute og sjekket løypetraséene for Bergen Sprint Camp i helgen, og med de værmeldinger som er fremover – med plussgrader og oppholdsvær – er det gode løpsforhold i anmarsj, sier Niklas Profors.

Med snaue to uker til den intensive konkurransehelgen med sprintfokus i Bergensgatene – skal det være muligheter for å få både barmark, høy fart og o-tekniske utfordringer:

- Vi har fått til gode løyper til hele helgen, sier Profors og fortsetter:

- Her blir det garantert utfordrende veivalg, krevende finorientering og høy fart rundt om i byen.

- I tillegg får vi presentert et helt nytt sprintkart i Fyllingsdalen til fredagens nattsprint. Dette kompletterer de oppdateringer som er gjort på kartene rundt om i Bergen sentrum.

Og fra 16. – 18. mars er det Bergen som er i sentrum for begivenhetene i o-Norge, med Sprint Camp som har innlagt Camp Norway og samling for Next Generation – sprint.

Dette vitner også påmeldingene om. Toppløpere fra flere nasjoner har annonsert sin ankomst, samtidig er det en god mulighet for unge løpere – fremtiden i Norsk Orientering – til å matche seg mot de aller beste:

- Vi har passert 200 påmeldte, fordelt på hele 16 nasjoner. Det er omtrent som vi hadde forventet og håpet på, men det er fortsatt god plass til etternølere.

Men påmeldingsfristen nærmer seg med stormskritt, mandag 5. mars klokken 23.59 er siste mulighet.

- De som ikke har meldt seg på går glipp av årets store mulighet til å terpe sprintteknikk i Norge.

- Dette er også sjansen til å måle seg mot de aller beste i verden, og mot andre løpere fra hele landet. Norge som o-nasjon ønsker å heve seg i sprint internasjonalt, og da må spesielt yngre løpere benytte sjansen når de får det her på hjemmebane i Norge.

 (fortsetter under bildet)

unnamed file

 

Noen av løperne vi får se i Bergen om to uker!

Husk ordinær påmeldingsfrist, mandag 5. mars kl. 23.59!

 

Hjemmesiden til arrangementet

 

Påmelding

 

Karteksempler nedenfor:

unnamed file

 

unnamed file

 

unnamed file