Du er her: Skip Navigation LinksOrientering > Nyheter
Yngve Skogstad, her på vei mot gull under junior-VM, går inn i trenerteamet i Fossum IF.

Skogstad ny trener i Fossum

19.03.2012 Utskriftsvennlig visning
Tips en venn Nyhet

Juniorverdensmesteren signerer i dag en treneravtale for 2012-sesongen.

Fossum IF er en klubb i fremgang og med ambisjoner for fremtiden. 

I dag signerte Bærums-klubben en treneravtale for 2012-sesongen med fjorårets juniorverdensmester Yngve Skogstad.
 
- Fossum har alltid vært en klubb med god rekruttering og mange ungdommer.  For tre år siden sa vi at vi innen 2013 også skulle bli en av Norges beste juniorklubber.  Der er vi allerede, og vi har nå tatt mål av oss å ta medalje i NM-senior stafetten i 2015, sier formann Trond Brevik.
 
Sportslig leder og trener Leif Størmer fortsetter.

- Vi har en herlig gjeng av satsende ungdommer og juniorer, og vi trenger å styrke trenerapparatet for å gi dem alle den oppfølgingen de fortjener.  Fossum har derfor ansatt Yngve Skogstad som trener for sesongen 2012, sier han.
 
Leif Størmer har vært bevisst på hva han har sett etter, og i Skogstad har han funnet det rette.

- Med Yngve (Skogstad) har Fossum fått en svært spennende trener for våre ungdommer samtidig som han vil gi verdifull matching for våre beste juniorer.  Yngve (Skogstad) vet beviselig hva som skal til for å bli juniorverdensmester, og jeg har lagt merke til at han er en o-løper som tenker og reflekterer over hva han holder på med, samtidig som han har et formidlingstalent langt utover det som er vanlig, sier han om sitt og klubbens valg
 
Yngve Skogstad kommer fortsatt til å løpe i Frol-drakta, men kommer til å bo i Bærum og inngå i trenerteamet for 16-junior i Fossum IF sammen med Leif Størmer. 

- Jeg gleder meg til å jobbe med kanskje Norges beste ungdoms- og juniorklubb, og håper jeg kan tilføre noe positivt til disse løperne. Jeg mener utvilsomt at dette også er noe jeg vil lære av som utøver. En god og ryddig løsning for alle parter, forteller Yngve.
 
- I Fossum tenker vi at kun det beste er godt nok, og med Yngve i trenerteamet gleder vi oss til å ta fatt på 2012-sesongen, avslutter en fornøyd formann, Trond Brevik.

Hjemmesiden til Fossum IF finner du: her

Yngve Skogstads hjemmeside, hvor han kommer med sine betraktninger rundt idretten og livet, finner du: her

 
Postadresse: 0840 Oslo
Besøksadresse: Sognsvn. 73 L, Oslo
Telefon, Sentralbord: 21 02 90 00
Telefaks: 21 02 95 11

© 2009 - Norges Orienteringsforbund

Logg inn