O-økter tilgjengelig for alle

19.03.2020 Anna Meen

Som følge av den pågående situasjonen rundt koronaviruset, er all organisert idrett i Norge midtlertidlig stengt. Dette medfører også at deler av vårsesongen vil utgå. 

For å hjelpe til i denne kjedelige situasjonen, har flere klubber i kretsen lagt ut o-økter som er tilgjengelig for alle. Denne siden vil bli oppdatert fortløpende, når nye tilbud kommer. 

 

Enkelte klubber ønsker betalt for sine kart (30kr), om dette er tilfelle vil klubbens vippsnummer stå sammen med informasjonen. 

Husk å følge de gjeldende rådene fra FHI. Vi anbefaler derfor at det ikke organiseres eller samles mange samtidig på disse øktene. Dette innebærer også transport til og fra øktene. 

 

Flere klubber i kretsen har også kommet i gang med Stolpejakten og/eller Tur-O. 

 

ANDEBU IL: 

 

BOTNE SK:

 

HEDRUM OL: 

Hedrum OL har to tilbud ute, begge kartene har 20 poster og målestokk 1:7500/ 5m. Postene er ikke nummerert og en kan dermed velge rekkefølge og nivå på postene selv. 

 

LARVIK OK: 

Betaling til Larvik OK: Vipps: #117039 "Larvik OK - Kart og treninger"

 

OK HORTEN:

 

OK SKEIDI:

 

POL:

 

SANDEFJORD OK: 

 

SKIEN OK:

 

STOKKE IL 

Betaling til Stokke IL: Vipps #561961

 

OTO:

OTO tar i utgangspunktet ikke betalt for bruk av våre treningsløyper. Klubber som selv tar betalt for bruk av deres løyper får selv vurdere hvorvidt de vil betale for OTOs løyper eller ikke. (Vipps #115784)