Innbydelse til felles kretslagssamling på Evje 12-14 mai 2017

10.05.2017 Aileen Runde

Vi gjentar fjorårets suksess med samling på Evje og arrangerer ny fellessamling for kretslagene i Aust og Vest Agder med overnatting i Otrahallen.

Vi gjentar fjorårets suksess med samling på Evje og arrangerer ny fellessamling for kretslagene i Aust og Vest Agder med overnatting i Otrahallen. Denne gangen med to overnattinger etter ønske fra deltakerne i fjor.
Treningssamlingen er et samarbeid mellom kretslagene i Aust- og Vest-Agder og er for alle orienteringsløpere fra 13-20 år i Aust- og Vest-Agder. Påmelding til samlingen gjøres i eventor senest onsdag 10. mai. (Velg kategori og vis treninger for at samlingen skal vises)
Samlingen avsluttes med deltakelse på Merkeløpet som inngår i kretsrankingen. Du må selv melde deg på Merkeløpet 14. mai i eventor. I tillegg til sosialt samvær vil samlingen inneholde informasjon om hovedløpet på Beitostølen august 2017.
For denne samlingen vil det bli en egenandel på 300 kroner. Denne faktureres klubbene i etterkant av samlingen. Ev. deltakere som ikke er medlem av kretslagene betaler kostpris.
 

Foreløpig program:
Fredag:
Fremmøte til Otras treningsløp «Steinsfjellet» senest kl. 18. (klubbene må selv sørge for transport dit og ned til Otrahallen).
Samling ved Otrahallen etter løpet med kveldsmat
Lørdag:
Frokost
Økt 1. Kl. 10 til kl. 12. Momenttrening.
Lunsj/niste
Økt 2: Kl. 14.30 til kl. 16.30 Postplukk
Middag
Sosialt samvær og diverse info bla. hovedløpsforberedelser Fredag:
Fremmøte til Otras treningsløp «Steinsfjellet» senest kl. 18. (klubbene må selv sørge for transport dit og ned til Otrahallen).
Samling ved Otrahallen etter løpet med kveldsmat
Søndag:
Frokost
Pakking og rydding
Vi deltar på Merkeløpet på Hægeland (her vil det bli behov for transport fra Evje til Hægeland)
Hjem

Dersom noen foreldre/foresatte kan tenke seg å være med som leder ta kontakt med Jon Terje. Vi trenger 1- 2 avhengig av deltakerantall.
Eventuelle spørsmål kan rettes til Jon Terje Ekeland tlf 95816608 eller på mail: jont-e@online.no
Håper mange har lyst til å bli med på samling.

Velkommen!
Hilsen Aust og Vest-Agder O-krets.