Utsatt Skibotnløp er på trappene!

16.05.2020 Axel Theisen

Vårens Skibotnhelg ble avlyst. Det var både ulovlig og umulig å arrangere noe i Skiboth i 1. mai-helgen. Men nå er det (litt) andre tider. Litt løsere smittevernrestriksjoner og litt mindre snø. Så da har familien Urset med venner tatt ansvar. Anne har lagt ut følgende info på O-kretsens side på Facebook:

VÅRLØPENE I SKIBOTN 2020

Troms O-krets ønsker velkommen til to O-løp i Skibotn søndag 24. mai 2020.

Hvis det blir mer enn 50 påmeldte, vil løpene avvikles parallelt for å tilfredsstille smittevernkravene. Løpsledelsen setter da opp klubbvise startintervall ut fra påmeldingslistene.

Det ligger fortsatt en del snø i Skibotn, så løypeleggerne må ut og rekognosere før detaljer om samlingsplasser og løypelengder er klare. Men mest sannsynlig blir det et sprintløp på sentrumskartet, og en forkortet langdistanse i terrenget.

Begge løp vil ha tilbud om løyper på A-, C- og N-nivå. Påmelding åpner i Eventor mandag 18. mai, da vil det også komme utfyllende detaljer om starttider, samlingsplass, løypelengder, stemplingssystem mm.

Løypeleggere: Carl Henrik Bjørseth og Gjermund Urset
Løpsleder/smittevernansvarlig: Anne Urset

Alle deltagere bes om å lese grundig gjennom «Veileder for lokale orienteringsløp» før løpene: http://orientering.no/…/veileder_for_lokale_o-lop_med_med_b…