Nord-Norsk mesterskap i Sørreisa.

25.05.2020 Axel Theisen

Midnattsola er her, snøen har for alvor begynt å smelte, (og vi har hatt o-løp i Skibotn). Dette er sikre tegn på at årets sommer tross alt er i anmarsj. Og i sommer - som hver sommer - er Nord-Norsk mesterskap et av de store målene i orienteringssesongen.

Sørreisa O-lag feirer i år 50-års-jubileum, og i den anledning er de godt igang med å planlegge årets NNM som skal gå av stabelen fredag 21. til søndag 23. august. Utsendelse av invitasjon og åpning for påmelding er umiddelbart forestående.

Programmet blir som det pleier, med sprint, langdistanse og stafett på hhv. fredag ettermiddag, lørdag og søndag. Det blir i år skogsprint i området ved Sørreisa stadion. (Det gleder oss gamlinger med slitne knær og andre skavanker). Langdistansen og stafetten går i tradisjonelt grovkupert skogsterreng ved areanaen i Skardalen/Skøelvdalen.

Som følge av smittevernhensyn så vil dessverre tilbudet om overnatting på hardt underlag på skole/idrettshall og bankett utgå. Nøyaktig hvilke andre tilpasninger som må gjøres i årets NNM-arrangement kommer an på hvilke nye/endrete smittevernsanbefalinger som kommer i løpet av sommeren.