Troms

Velkommen til Troms orienteringskrets

Jo lenger nord, jo villere, jo vakrere, jo råere.

I år skal det være KM-helg i Vesterålen 8. og 9. september.

Lørdagen blir det KM lang i Sortlandmarka og søndag KM sprint på Melbu. Det er Stokmarknes O-lag og Sortland O-lag som arrangerer. Dette kommer garantert til å bli en fin opplevelse i storslåtte omgivelser. 

22.08.2018

Nå er sommerferien stort sett over for de fleste av oss, og høstsesongen står for døra. Det betyr at også Nord-Norsk Mesterskap er like om hjørnet. I år arrangeres NNM på og av Storsteinnes 17. til 19. august. Det blir sprint på Storsteinnes, og langdistanse og stafett i Furudalen, sørøst på NOM-kartet. Som seg hør og bør blir det bankett, og det tilbys overnatting på flatseng for dem som trenger det. 

Så til dem som ennå ikke har meldt seg på: Finn fram Eventor og sett i gang!

 

07.08.2018

Nå er det kun to uker til årets orienteringsungdomstreningleir. Sørreisa sentralskole er stedet fra 27. juni - 1. juli. En kontingent russere kommer i år som for 2 år siden. Det er nå tid for å melde seg på 4-5 dager med fart og moro.

12.06.2018

Det blir ikke løp i Nordreisa førstkommende helg. De har utsatt løpene til helgen 11-12. august.

Også Bardus avlyste løp kan bli arrangert til høsten.

Ny og oppdatert terminliste for resten av sesongen er lagt ut under Aktivitet/Terminliste.

12.06.2018

Her kommer invitasjon til samling i Alta i forbindelse med Alta 2-dagers. Alta 2-dagers blir neste store samling av o-folket i Troms og Finnmark. Troms o-krets satser på å få med så mange som mulig fra kretslaget til samlingen i Alta - pluss en masse andre deltakere i 2-dagers.

14.05.2018

Her ligger terminlista for 2018.

Se også under Aktivitet/Terminliste i menyen. Der er mye oppdatert informasjon om 2018-sesongen.

I Eventor er det fremdelse mange av kretsens løp som glimrer ved sitt fravær. Klubbene bes rette på det så fot som mulig.

08.05.2018